Merkkiriippumaton kylmätekniikan asiantuntija palveluksessasi

Tilaa huolto ›

Päivystämme 24/7

020 155 6860

Kylmälaitteet

Kylmälaitehuolto

Kerrostalokylmiöt

Vaisto Lämpötilavalvonta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec urna nunc, mattis vel purus sed, interdum convallis leo. Duis at pretium ligula. Ut accumsan elit vel eleifend ultrices.

Kylmä- ja pakastehuoneet

Tilaa huolto

KK-Kylmäpalvelu Oy

KK-Kylmäpalvelu Oy on markkinoiden suurimpia kylmälaitteiden huolto- ja korjauspalveluihin erikoistuneita yrityksiä. Olemme palvelleet asiakkaitamme kylmäasioissa jo yli 20 vuoden ajan.

Taustavoimaksi Assemblin

KK-Kylmäpalvelusta tuli vuonna 2020 osa Assemblin-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava talotekniikka-alan yhtiö. KK-Kylmäpalvelu Oy on Assemblin Oy:n tytäryritys. Vahvan konsernin taustatuen ansiosta KK-Kylmäpalvelu voi tarjota asiakkailleen entistä monipuolisempia teknisiä ratkaisuja ja edistää entistäkin tehokkaammin kehitystä kohti kestävää ja energiatehokasta yhteiskuntaa.

Voit tutustua Assembliniin lisää tästä »


Huollamme kylmälaitteet Uudenmaan alueella

Asiakaskuntamme on laaja julkisesta sektorista teollisuuteen ja kaupan alaan. Toimialueemme on koko Uudenmaan alue.

Kattavat kylmälaitepalvelumme keskittyvät kylmä- ja jäähdytyslaitteiden huolto- ja korjauspalvelun lisäksi suurtalouskeittiöiden, kylmä- ja pakastehuoneiden sekä kylmä- ja pakastekaappien myyntiin ja asennukseen. Tarjoamme asiakkaillemme myös kylmälaitteiden lämpötilan seurantajärjestelmiä.

Aika päivittää kylmälaitteet? Tarvetta kylmälaitteen huollolle? Tilaa paikalle ammattitaitoinen, luotettava ja ystävällisesti palveleva kylmätekniikan asiantuntija. Markkinoiden nopein toimitusaika sekä hyvin varustellut huoltoautoamme pääkaupunkiseudulla takaavat, että tulemme soittaessasi heti paikalle!

Kauppojen kylmälaitehuolto kaikkiin merkkeihin

Huollamme ja korjaamme päivittäistavarakauppojen kylmälaitteet kustannustehokkaalla palvelulla. Huollamme kauppojen kylmälaitteet merkistä riippumatta. Laitamme kuntoon niin pienet vitriinit kuin suuret kokonaisuudetkin.

Soita › Ota yhteyttä ›