Kylmälaitehuolto

Kylmälaitehuolto nopeasti

 

Olemme erikoistuneet kylmälaitteiden huoltoon ja korjaukseen. Yrityksemme palvelee kattavasti Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa.

Kattavat kylmäkoneiden huoltopalvelumme sisältävät huolto- ja korjauspalvelut kaikille kylmälaitteille. Kylmiöiden, pakastimien ja kylmätilojen toimintavarmuus ja luotettavuus on hyvä varmistaa määräaikaishuolloilla. Vaivaton tapa hoitaa huollot ja tarkastukset, on solmia vuosihuoltosopimus.

Toteutamme huoltopalvelut aina asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme niin kylmälaitekorjauksia kuin ennakoivaa kunnossapitoa ja kylmälaitteiden kuntokartoituksia. Kauttamme saa myös etävalvontajärjestelmiä ks. lämpötilan valvonta.

 

Ota yhteyttä ›

Lämpöpumput , vedenjäähdyttimet ja ilmastoinnin­jäähdytyksen laitteet

Onko kiinteistösi ilmastoinninjäähdytys huollettu? Varmista jäähdytysjärjestelmäsi tai lämpöpumppusi toimivuus ja tehokkuus säännöllisillä huolloilla. Ilmastoinninjäähdytysjärjestelmän tarkastus ja huolto takaavat parhaan mahdollisen energiatehokkuuden laitteistollesi ja pidentävät käyttöikää.

Kylmäalan velvoitteet ja asetukset

Eu:n asetuksen myötä (valtioneuvoston asetus 1187/2001 ja 452/2009) on Suomessa kylmä- tai jäähdytyslaitoksen omistajalla tai haltijalla velvoite huolehtia laitteistonsa huollattamisesta luvanvaraisella ja pätevällä kylmäalan huoltoliikkeellä.

KK-Kylmäpalvelu Oy on Tukesin hyväksymä (452/2009) kylmäliike ja kuulumme Suomen Kylmäliikkeiden liittoon (SKLL).

Soita › Ota yhteyttä ›